Egy fontos prezentáció vagy előadás előtt természetes, hogy feszültek vagyunk, a probléma ott kezdődik, ha ezt a fezsültséget a közönség is érzékelik. Ezért kulcsfontosságú, hogy hogyan készülünk fel a prezentációra, hiszen számos buktató befolyásolhatja munkánk sikerességét a prezentáció összeállításától az előadás végéig. Képzésünkön ezekre a buktatókra szeretnénk felhívni a figyelmet, valamint nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindenki megtalálja az egyéni hangját, kommunikációs stílusát, hogy Te ne csak egy előadó legyél a sok közül! Ennek érdekében a képzés részeként a résztvevők számára háromszor 90 perces egyéni konzultációs lehetőséget biztosítunk. Az ilyen alkalmakon videókamera segítségével rögzítjük az előadásokat, melyeket közösen kiértékelünk és további fejlesztési javaslatokat teszünk. A felvételek segítségével mindenki számára nyomon követhetővé válik, hogy előadóként milyen változásokon ment keresztül.

A prezentációs technikát nemcsak egyéni előadói helyzetben használjuk, hanem legalább annyira fontos, hogy tárgyalási szituációban is magabiztosan képviseljük álláspontunkat. A megszerzett ismeretek átültetésével, a prezentációs tudás mobilizálásával a tárgyalási szituációk is hatékonyan kezelhetővé válnak.

A tréning célja: az egyedi előadói hang megtalálása és helyes alkalmazása.

A tréning során megszerezhető készségek és kompetenciák:

  • intraperszonális kommunikáció,
  • flexibilis gondolkodás,
  • kreativitás,
  • előadói készség,
  • problémamegoldó készség,
  • megnyerő, magabiztos fellépés.

Kövess minket a Facebookon, mert érdekes tartalmakat osztunk meg ott is!

Aktuális tréningjeink

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban

Szeretnéd fejleszteni a kommunikációs képességedet? Egy teljesen személyre szabott tréning keretében, akkor, amikor neked belefér az idődbe? Itt egy lehetőség, ami pont neked szól.

Először, egy teljesen ingyenes személyes konzultáció...

Bővebben ...

Coaching szemléletű vezetői tréning (gyorsított)

Coaching szemléletű vezetői tréning (gyorsított)

Kinek ajánljuk?

A képzést vezetőknek, menedzsereknek, vállalkozóknak ajánljuk és mindazoknak, akik sikeresebbek, tudatosabbak és magabiztosabbak szeretnének lenni vezetői hivatásuk gyakorlása során és magánéletükben is. Jelentkezz, ha rövid időn belül szeretnél gyakorlatias tudást...

Bővebben ...