Egy fontos prezentáció vagy előadás előtt természetes, hogy feszültek vagyunk, a probléma ott kezdődik, ha ezt a fezsültséget a közönség is érzékelik. Ezért kulcsfontosságú, hogy hogyan készülünk fel a prezentációra, hiszen számos buktató befolyásolhatja munkánk sikerességét a prezentáció összeállításától az előadás végéig. Képzésünkön ezekre a buktatókra szeretnénk felhívni a figyelmet, valamint nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindenki megtalálja az egyéni hangját, kommunikációs stílusát, hogy Te ne csak egy előadó legyél a sok közül! Ennek érdekében a képzés részeként a résztvevők számára háromszor 90 perces egyéni konzultációs lehetőséget biztosítunk. Az ilyen alkalmakon videókamera segítségével rögzítjük az előadásokat, melyeket közösen kiértékelünk és további fejlesztési javaslatokat teszünk. A felvételek segítségével mindenki számára nyomon követhetővé válik, hogy előadóként milyen változásokon ment keresztül.

A prezentációs technikát nemcsak egyéni előadói helyzetben használjuk, hanem legalább annyira fontos, hogy tárgyalási szituációban is magabiztosan képviseljük álláspontunkat. A megszerzett ismeretek átültetésével, a prezentációs tudás mobilizálásával a tárgyalási szituációk is hatékonyan kezelhetővé válnak.

A tréning célja: az egyedi előadói hang megtalálása és helyes alkalmazása.

A tréning során megszerezhető készségek és kompetenciák:

  • intraperszonális kommunikáció,
  • flexibilis gondolkodás,
  • kreativitás,
  • előadói készség,
  • problémamegoldó készség,
  • megnyerő, magabiztos fellépés.

Kövess minket a Facebookon, mert érdekes tartalmakat osztunk meg ott is!

Aktuális tréningjeink

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban skype-on

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban skype-on

Szeretnéd fejleszteni a kommunikációs képességedet? Egy teljesen személyre szabott tréning keretében, akkor, amikor neked belefér az idődbe? Ebben az esetben szeretnénk a figyelmedbe ajánlani személyre szabott tréningüket.

**Ezt a megoldást válaszd,...

Bővebben ...