Orsi

Giegler Orsolya: A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán folytattam tanulmányaimat magyar nyelv- és irodalom, valamint etika szakon. A humán erőforrás menedzsment területén szereztem tapasztalatot, egy munkaerő szervezéssel és kölcsönzéssel foglalkozó cégnél. Úgy gondolom, hogy az interperszonális kommunikáció iránti érdeklődésem, valamint a HR területén szerzett eredményeimet a tréneri szakmában tudom a leginkább kamatoztatni. Ennek érdekében részt vettem egy tréninggel és coachinggal foglalkozó képzésen. Szakdolgozatomban a csoportok közötti hatékony kommunikációs formák kialakításával és gyakorlati megvalósításával foglalkoztam. Jelenleg a coaching és tréner szakma oktatásával foglalkozom.

Vera

Kiss Veronika: A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szereztem magyar nyelv- és irodalom, valamint filozófia tanárszakos diplomámat. Egyetemi éveim során lehetőségem nyílt németországi oktatási tapasztalatokat is gyűjteni, ahol kommunikáció elmélettel is foglalkoztam. Érdeklődésem ez után a civil szféra felé fordult. Jelenleg önkéntesként dolgozom egy szegedi tanodában, ahol hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek és fiatalok oktatási integrációjával foglalkozom. Kiemelt területem a szövegértés-fejlesztés. Ezen kívül óraadó tanárként is tevékenykedek az egyik szegedi gimnáziumban.

Kövess minket a Facebookon, mert érdekes tartalmakat osztunk meg ott is!

Aktuális tréningjeink

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban skype-on

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban skype-on

Szeretnéd fejleszteni a kommunikációs képességedet? Egy teljesen személyre szabott tréning keretében, akkor, amikor neked belefér az idődbe? Ebben az esetben szeretnénk a figyelmedbe ajánlani személyre szabott tréningüket.

**Ezt a megoldást válaszd,...

Bővebben ...