Orsi

Giegler Orsolya: A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán folytattam tanulmányaimat magyar nyelv- és irodalom, valamint etika szakon. A humán erőforrás menedzsment területén szereztem tapasztalatot, egy munkaerő szervezéssel és kölcsönzéssel foglalkozó cégnél. Úgy gondolom, hogy az interperszonális kommunikáció iránti érdeklődésem, valamint a HR területén szerzett eredményeimet a tréneri szakmában tudom a leginkább kamatoztatni. Ennek érdekében részt vettem egy tréninggel és coachinggal foglalkozó képzésen. Szakdolgozatomban a csoportok közötti hatékony kommunikációs formák kialakításával és gyakorlati megvalósításával foglalkoztam. Jelenleg a coaching és tréner szakma oktatásával foglalkozom.

Vera

Kiss Veronika: A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szereztem magyar nyelv- és irodalom, valamint filozófia tanárszakos diplomámat. Egyetemi éveim során lehetőségem nyílt németországi oktatási tapasztalatokat is gyűjteni, ahol kommunikáció elmélettel is foglalkoztam. Érdeklődésem ez után a civil szféra felé fordult. Jelenleg önkéntesként dolgozom egy szegedi tanodában, ahol hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek és fiatalok oktatási integrációjával foglalkozom. Kiemelt területem a szövegértés-fejlesztés. Ezen kívül óraadó tanárként is tevékenykedek az egyik szegedi gimnáziumban.

Kövess minket a Facebookon, mert érdekes tartalmakat osztunk meg ott is!

Aktuális tréningjeink

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban

Szeretnéd fejleszteni a kommunikációs képességedet? Egy teljesen személyre szabott tréning keretében, akkor, amikor neked belefér az idődbe? Itt egy lehetőség, ami pont neked szól.

Először, egy teljesen ingyenes személyes konzultáció...

Bővebben ...

Coaching szemléletű vezetői tréning (gyorsított)

Coaching szemléletű vezetői tréning (gyorsított)

Kinek ajánljuk?

A képzést vezetőknek, menedzsereknek, vállalkozóknak ajánljuk és mindazoknak, akik sikeresebbek, tudatosabbak és magabiztosabbak szeretnének lenni vezetői hivatásuk gyakorlása során és magánéletükben is. Jelentkezz, ha rövid időn belül szeretnél gyakorlatias tudást...

Bővebben ...