Számos konfliktushelyzettel találkozunk mindennapi életünk során. A konfliktus forrása gyakran belőlünk fakad, amikor nem tudunk két alternatíva között dönteni, de jelen van személyek, csoportok vagy akár szervezetek között is. Lehet, hogy megnehezíti az életünk, de nem minden konfliktus ártalmas. A megfelelő konfliktuskezelési stratégiák elsajátítása elősegítheti az egymás közti kommunikáció kialakulását, javulását, a felek közötti viszony pozitív változását. A jó vagy konstruktív konfliktus egy csoporton belül közelebb viszi a csoportot céljai eléréséhez, növeli a teljesítményét, összetartását, közös értékrendszerének stabilitását. Azonban egy nem megfelelően kezelt, érzelmileg telített szituáció akár a csoport széteséséhez is vezethet. A divergens gondolkodás fejlesztésének hatására láthatóvá válnak a kreatív konfliktuskezelési módozatok.

A tréning célja: a konfliktushelyzetek felismerése és a résztvevő felek számára az optimális megoldási formák egyedi kidolgozása.

A tréning során megszerezhető készségek kompetenciák:

  • konfliktuskezelési,
  • önismereti,
  • társismereti,
  • problémafelismerő,
  • folyamatszemlélet,
  • alkalmazkodási készség,
  • döntési készség.

Kövess minket a Facebookon, mert érdekes tartalmakat osztunk meg ott is!

Aktuális tréningjeink

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban

Szeretnéd fejleszteni a kommunikációs képességedet? Egy teljesen személyre szabott tréning keretében, akkor, amikor neked belefér az idődbe? Itt egy lehetőség, ami pont neked szól.

Először, egy teljesen ingyenes személyes konzultáció...

Bővebben ...

Coaching szemléletű vezetői tréning (gyorsított)

Coaching szemléletű vezetői tréning (gyorsított)

Kinek ajánljuk?

A képzést vezetőknek, menedzsereknek, vállalkozóknak ajánljuk és mindazoknak, akik sikeresebbek, tudatosabbak és magabiztosabbak szeretnének lenni vezetői hivatásuk gyakorlása során és magánéletükben is. Jelentkezz, ha rövid időn belül szeretnél gyakorlatias tudást...

Bővebben ...