Célunk olyan gyakorlatorientált képzések szerevezése és lebonyolítása, melyek elsősorban a kommunikációs kompetenciák fejlesztésére irányulnak. Fontosnak tartjuk, hogy a tréningeinken begyakorolt technikákat ügyfeleink akár már a képzést követő napon sikeresen alkalmazzák munkahelyi környezetben vagy magánéletük bármely területén. Témaspecifikus tréningjeink minden alkalommal ügyfeleink számára is konkrét céllal szerveződnek és mérhető eredményekkel záródnak.

Foglalkozásaink maximum 8-10 fős csoportokban zajlanak, annak érdekében, hogy a technikákat mindenki sikeresen begyakorolhassa. Mindemellett kellő időt szeretnénk biztosítani ügyfeleink számára az önreflexióra, hozzájárulva így önismeretük fejlesztéséhez.

Kövess minket a Facebookon, mert érdekes tartalmakat osztunk meg ott is!

Aktuális tréningjeink

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban

Szeretnéd fejleszteni a kommunikációs képességedet? Egy teljesen személyre szabott tréning keretében, akkor, amikor neked belefér az idődbe? Itt egy lehetőség, ami pont neked szól.

Először, egy teljesen ingyenes személyes konzultáció...

Bővebben ...

Coaching szemléletű vezetői tréning (gyorsított)

Coaching szemléletű vezetői tréning (gyorsított)

Kinek ajánljuk?

A képzést vezetőknek, menedzsereknek, vállalkozóknak ajánljuk és mindazoknak, akik sikeresebbek, tudatosabbak és magabiztosabbak szeretnének lenni vezetői hivatásuk gyakorlása során és magánéletükben is. Jelentkezz, ha rövid időn belül szeretnél gyakorlatias tudást...

Bővebben ...