A belső drive

Trénerként nagyon fontosnak tarjuk, hogy mély csoportbizalom alakuljon ki a tréningeinken belül, amelynek keretében trénerpárként kettős szerepben is jelen lehetünk: résztvevőként és irányítóként. Trénerként a használható tudás átadása és a résztvevők számára az „aha!” élmény nyújtása az alapvető célunk.

Egy tréner nem pedagógus, de nem is egy barát, se nem főnök vagy szülő. Az irányítás és segítségnyújtás más szintjeit célozzuk meg, amikor nem csak az adott kompetenciát fejlesztjük, hanem közvetlenül a résztvevő szemléletét formáljuk, attitűdjét tudatosítjuk. A mindenkiben fellehető sikerorientált mozgató rugók beindítása, egy bizonyos belső drive megélése hangsúlyosan előkerül a képzéseinken. Ez a felismerés csakis egy megfelelő, befogadó légkörben lehet...

Bővebben


"Már megint egy újabb tréning?"

Képzés, szervezetfejlesztés, tréning, coaching. Egyre gyakrabban találkozunk ezekkel a kifejezésekkel. Talán már a munkahelyünk „jóvoltából” részt is vettünk a felsoroltak valamelyikén, esetleg mi magunk döntöttünk úgy, hogy a fejlődés útjára lépünk és pénzt, időt, energiát nem spórolva megpróbálunk még többet kihozni magunkból.

Azonban meg kell említenem azokat is, akik folyamatosan keresik a kifogásokat, hogy miért nem érdemes például a kommunikációs technikájukkal, az időgazdálkodásukkal, a vezetői kompetenciáikkal foglalkozni. A leggyakrabban a következőket szoktam hallani:„Ilyen vagyok, ennyi!”, Világ életemben így csináltam, már minek változtatni!”, „Feladatlistát csinálni időpazarlás!”, Én nem foglalkozom a feladatkiosztással, nálam gyorsabban úgy se tudná senki megcsinálni”.

A védelmük mellett szóljon,...

Bővebben


Kövess minket a Facebookon, mert érdekes tartalmakat osztunk meg ott is!

Aktuális tréningjeink

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban skype-on

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban skype-on

Szeretnéd fejleszteni a kommunikációs képességedet? Egy teljesen személyre szabott tréning keretében, akkor, amikor neked belefér az idődbe? Ebben az esetben szeretnénk a figyelmedbe ajánlani személyre szabott tréningüket.

**Ezt a megoldást válaszd,...

Bővebben ...