5 jel, amit ha tapasztalsz magadon biztosan időgazdálkodási problémákkal küzdesz

5 jel, amit ha tapasztalsz magadon biztosan időgazdálkodási problémákkal küzdesz

Ha meghalljuk ezt a kifejezést, hogy időgazdálkodás, mindenkinek más jut az eszébe: van, aki applikációkat tölt le és percre lebontva vezeti a tevékenységi naplóját, kirajzolódik egy általános tendencia, mégsem lesz több ideje. Van, aki parttalanul sóhajtozik a közösségi térben és van aki sorozatfüggő lesz ideiglenesen, csak hogy ne kelljen a számára kellemetlen feladatokat ellátnia.

Van, aki teszteket tölt ki százszámra, de elfelejti levonni a konzekvenciákat.

Íme 5 tény, amelyet ha mát tapasztaltál magadon, akkor személyre szabott időgazdálkodási technikákra van szükséged:

  1. A stresszfaktor folyamatos emelkedése a napi rutinod része lett, mint a tíz csésze kávé és az idővonalon meg nem jelenő „new story”...

Bővebben


Ne legyen időd a stresszre!

Ne legyen időd a stresszre!

Feltehetjük magunknak a kérdést, hogy miért jut időnk stresszelni, ha a feladat elvégzésére pedig nincs. A látszólag paradox kérdésnek a létjogosultsága a stressz kiváltó okában keresendő.

A stresszfaktor emelkedése és annak állandóvá válása nem csak komoly egészségügyi kockázatokat hordoz, hanem saját kapcsolati hálónkat is szétrombolhatja. A stressz testi tüneteit, mint például a magas vérnyomást vagy a kínzó fejfájást talán könnyebben elviseljük, mint a párunk panaszkodását az ismét elmaradt közös programok miatt.

A kezdő időgazdálkodási „guruk” legnagyobb tévedése, hogy a különböző típusú feladatokból egyetlen listát generálnak. A stressz pedig pont abból fakad, hogy egyben látják az elvégzendő feladatok mennyiségét. Ahhoz, hogy valóban...

Bővebben


Kövess minket a Facebookon, mert érdekes tartalmakat osztunk meg ott is!

Aktuális tréningjeink

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban skype-on

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban skype-on

Szeretnéd fejleszteni a kommunikációs képességedet? Egy teljesen személyre szabott tréning keretében, akkor, amikor neked belefér az idődbe? Ebben az esetben szeretnénk a figyelmedbe ajánlani személyre szabott tréningüket.

**Ezt a megoldást válaszd,...

Bővebben ...