"Már megint egy újabb tréning?"

Képzés, szervezetfejlesztés, tréning, coaching. Egyre gyakrabban találkozunk ezekkel a kifejezésekkel. Talán már a munkahelyünk „jóvoltából” részt is vettünk a felsoroltak valamelyikén, esetleg mi magunk döntöttünk úgy, hogy a fejlődés útjára lépünk és pénzt, időt, energiát nem spórolva megpróbálunk még többet kihozni magunkból.

Azonban meg kell említenem azokat is, akik folyamatosan keresik a kifogásokat, hogy miért nem érdemes például a kommunikációs technikájukkal, az időgazdálkodásukkal, a vezetői kompetenciáikkal foglalkozni. A leggyakrabban a következőket szoktam hallani:„Ilyen vagyok, ennyi!”, Világ életemben így csináltam, már minek változtatni!”, „Feladatlistát csinálni időpazarlás!”, Én nem foglalkozom a feladatkiosztással, nálam gyorsabban úgy se tudná senki megcsinálni”.

A védelmük mellett szóljon,...

Bővebben


Így delegálj 6 lépésben!

Így delegálj 6 lépésben!

Amennyiben rendszeresen olvasol minket tudhatod, hogy meglátásunk szerint a jó időgazdálkodás egyik leghatékonyabb eszköze a delegálás. A dolog pikantériája az, hogy ügyfeleink nagy része ettől a módszertől idegenkedik a legjobban. Nehezen veszik rá magukat, hogy kiadjanak egy-egy feladatot a kezeik közül. Hiába sorakoztatunk fel számos érvet a delegálás előnyei mellett, például hogy ezzel az eszközzel megismerhetjük a munkatársaink kiaknázatlan képességeit, ambícióit, hogy hosszú távon jelentős idő szabadíthatnak fel önmaguk számára, ebben a kérdésben midig megfontolt lépésekben kell haladunk.

Azonban, ha Te úgy érzed alkalmaznád ezt a módszert, akkor a következő szempontok figyelembe vételével oszd ki a feladatot kollégád számára:

  1. Válaszd ki...

Bővebben


Kövess minket a Facebookon, mert érdekes tartalmakat osztunk meg ott is!

Aktuális tréningjeink

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban

Szeretnéd fejleszteni a kommunikációs képességedet? Egy teljesen személyre szabott tréning keretében, akkor, amikor neked belefér az idődbe? Itt egy lehetőség, ami pont neked szól.

Először, egy teljesen ingyenes személyes konzultáció...

Bővebben ...

Coaching szemléletű vezetői tréning (gyorsított)

Coaching szemléletű vezetői tréning (gyorsított)

Kinek ajánljuk?

A képzést vezetőknek, menedzsereknek, vállalkozóknak ajánljuk és mindazoknak, akik sikeresebbek, tudatosabbak és magabiztosabbak szeretnének lenni vezetői hivatásuk gyakorlása során és magánéletükben is. Jelentkezz, ha rövid időn belül szeretnél gyakorlatias tudást...

Bővebben ...