Mándó Milánnal, a Minner.hu tulajdonosával az általa megvalósított Vállalkozást Indítók projekt kapcsán ismerkedtünk meg. Az eredményes közös munka érdekében többször tartottunk megbeszéléseket Skype-on keresztül.

Éppen egy ilyen meeting kapcsán jelentősen elmélyültünk az időgazdálkodás témakörében és rövid időn belül kiderült, hogy bizony Milánnak is van némi problémája a személyes időbeosztásával. Végeztünk egy gyors állapotfelmérést és megvizsgáltuk, hogy milyen időrabló tényezőkkel küzd. Ezek közül is a két legjelentősebb időrablóra kerestünk megoldást, a tervezés és szervezés hiányára, valamint a hosszan elnyúló megbeszélésekre, tárgyalásokra.

Ezt követően Milán elkészítette a saját feladatlistáját a hét minden munkanapjára. Jelenleg több projekten dolgozik, melyeknek munkafázisai közel megegyezőek. Úgy döntött, hogy egy bizonyos munkanaphoz egy, egy bizonyos feladattípust rendel hozzá.

Természetesen ennek is van veszélye, hiszen ha valaki egyazon napon szinte ugyanolyan feladatokat végez el fennáll a kiégés, a monotonitás, a minőségbeli romlás veszélye. Milán ezt úgy próbálja megakadályozni, hogy a feladatok között mindig tart egy pár perces "kreatív szünetet". Úgy érzi a gyakorlatban mégis bevált, mert így könnyedén ihletet tud meríteni a különböző projektekből, amit rövid időn belül már hasznosítani is tud.

Milán már az üzleti táragyalásira is tudatosan készül. Minden alkalommal határozott időkeretet szab a megbeszéléseinek és igyekszik szigorúan a tárgynál maradni. Már nem kalandozik el személyes vagy a témához szorosan nem kapcsolódó területekre. Törekszik arra, hogy a találkozó mindig zavartalan környezetben történjen meg, kizárva a félbeszakítást lehetőségét. Néhány praktikus eszköz és módszer segítségével Milán 16 órát spórolt a heti munkaidejéből. Neked is sikerülhet!


Kövess minket a Facebookon, mert érdekes tartalmakat osztunk meg ott is!

Aktuális tréningjeink

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban skype-on

Személyre szabott tréning, egyéni időpontokban skype-on

Szeretnéd fejleszteni a kommunikációs képességedet? Egy teljesen személyre szabott tréning keretében, akkor, amikor neked belefér az idődbe? Ebben az esetben szeretnénk a figyelmedbe ajánlani személyre szabott tréningüket.

**Ezt a megoldást válaszd,...

Bővebben ...